Ett rykande färskt nyhetsbrev

Välkommen till årets första nyhetsbrev om cykelturism i Sverige. Jag ber om ursäkt för att det har dröjt så länge sedan förra nyhetsbrevet. Kombinationen av att vara ny som småbarnsförälder och att driva eget har tagit ut sin rätt i form av allt större högar som skulle betas av och nyhetsbrevet blev därför kraftigt försenat.

Mycket har hänt i cykelturist-världen under 2012 och mycket är på gång under 2013. Årets första nyhetsbrev bjuder ny på ett kalendarium med information om träffar och konferenser som berör cykelturism samt mycket information om pågående och planerade projekt

Jag hoppas att detta nyhetsbrev innehåller matnyttig information och jag ser fram emot att utveckla nyhetsbrevet och nätverkets hemsida vidare till en viktig informationskanal för oss alla som arbetar med att utveckla cykelturism i Sverige. Jag tar gärna emot tips och idéer för nästa utgåva av nyhetsbrevet, likaså önskemål samt frågor som ska ställas till läsarna.

Hela nyhetsbrevet här: Nyhetsbrev cykelturism 2013_1

/Michael Koucky, redaktör för nyhetsbrevet

Nätverksträff i Kristianstad 17 september

Nätverksträff i Kristianstad 17 september
Då det var för få anmälda till den tidigare planerade träffen i april, flyttar vi nu datumet och kör en heldag istället för lunch till lunch.

Vi kommer att forma programmet med utgångspunkt från det som var tänkt, men vissa justeringar blir det säkert. Håll utkik efter programmet – så hoppas vi att vi ses i Kristianstad i september.