En rekordsommar för cykelturismen?

Flera siffror visar på en rekordsommar för turismen i Sverige. Bland annat passerade antalet övernattningar 25 miljoner för första gången denna sommar. Den största relativa ökningen står utländska gästnätter för och den största procentuella ökningen skedde i Dalarna enligt en rapport från Tillväxtverket. Läs hela rapporten här och klicka här för än mer information. Rekord sägs ha slagits på många håll i landet, Linköping, Göteborg, Karlskrona m.fl.

Men hur ser det ut för 2014 års cykelturismnäring? Många kanske sakteliga har börjat utvärdera säsongen som varit och kanske inte har siffror klara. Det hade varit intressant att få veta hur säsongen har varit för alla som jobbar inom cykelturismen. Hur har vindarna blåst? Har det skett en ökning? Eller har intresset minskat? Vad har varit årets framgångsrecept och vad har efterfrågats? Dela gärna med er av era erfarenheter genom att skicka info, material och tankar till cykelturism@koucky.se så delar jag information med cykelturistnätverket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>