Invigning Kattegattleden och nyheter från Europa

Hej!
Efter en tids frånvaro av uppdateringar kommer här en kortare uppdatering, dels om Kattegattleden dels om nyheter från Europa.

- På nationaldagen den 6 juni invigs Kattegattleden. Genom tio kommuner och tre regioner sträcker sig den 37 mil långa, nästintill bilfria, leden. Kattegattleden är dessutom den första leden i Sverige som skyltas som nationell turistcykelled! Klicka här för att komma till Kattegattsledens första nyhetsbrev, där det också finns anvisning för att prenumera på ledens nyhetsbrev. I nyhetsbrevet finns även mer information om leden, om invigningsdagens aktiviteter samt kontaktinformation.

- I det senaste nyhetsbrevet från EuroVelo kan man bl.a. läsa om Strasbourg och dess koppling till cykellederna EuroVelo 5 och EuroVelo 15; om den brittiske reseförfattaren Tim Moores kommande cykelresa längs järnridån; om det australienska paret Corbetts som ska slå världsrekord för elcykling samt den europeiska cykelturistnäringens omsättning i Europa. Klicka här EuroVelos hemsida och läs mer.

Har du eller din organisation något ni vill dela med eller fråga cykelturistnätverket, skicka då ett mail till cykelturism@koucky.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>