Den 29 maj inviger vi Cykelleden Sjuhäradsrundan

Logotype cykelleden SjuhäradsrundanSjuhäradsrundan är en 15 mil lång cykelled som binder samman de fyra kommunerna Borås, Ulricehamn, Tranemo och Svenljunga. Cykelleden är ett samverkansprojekt mellan kommunerna som syftar till att utveckla leden till ett besöksmål. Leden ska hålla en attraktiv och likvärdig standard för hela sträckan och målsättningen är att locka så väl nationella som internationella besökare till Sjuhäradsbygden. Målet är också att stärka och utveckla den befintliga besöksnäringen och inspirera till nya företag och anställda utmed leden. Just nu arbetas det med att färdigställa leden och rastplatser m m samt att ta fram informations- och marknadsföringsmaterial samt webbplats och kartmaterial.

Boka in onsdag 29 maj för invigning tillsammans med infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd och lokala politiker och tjänstemän. Mer information kommer.

Kontakt
- Projektledare, Marita Curran, 033-357097, BoråsBorås
Camilla Palm, 0321-595962, Ulricehamn
Susann Gustavsson, 0325-576044, Tranemo
Fredrik Dahl, 0325-18406, Svenljunga
Jan Åke Claesson, 033-35 74 49, Tekniska förvaltningen Borås Stad

2 reaktion på “Den 29 maj inviger vi Cykelleden Sjuhäradsrundan

  1. Hej,

    Jag funderade på att ryck i lite trådar och se om man kunde få till en ”Sjuhärad runt”-tävling på cykel på den nya leden i sommar – vet ni om det är någon annan som arbetar på den idén just nu?

    Mvh Magnus Persson
    Styrelseledamot Attraktiva Toarp

    • En synnerligen god idé :) Inte som vi känner till, men kolla med projektledare Marita Curran på BoråsBorås för säkerhets skull. marita.curran (at) boras.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>